2025 MBSTS Online (Canlı Ders) Genel Tekrar ve Soru Çözüm Kampı

MBSTS Online (Canlı) Eğitim 153 Kişi

KALAN KONTENJAN: 98 KİŞİ
(GRUP DIŞINDA KALMAMAK İÇİN HEMEN BAŞVURU YAPINIZ!)

Åžuan 33 kiÅŸi bu kursu inceliyor...

SON BAŞVURU: 31 Aralık 2024, Salı - 23:59

EĞİTİM ÜCRETİ: 1500,00 TL
(Bu ücret toplam kurs süresi boyunca bir defaya mahsustur!)

TOPLAM EĞİTİM SÜRESİ: 80 Ders Saati

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME!
Uzaktan eğitim sistemimize giriş yaptıktan sonra telif lisansı ve size ayrılan kontenjanlardan dolayı İADE hakkınız bulunmamaktadır. Lütfen bilgileri eksiksiz okuduktan sonra başvuru yapınız.

2025 MBSTS ONLÄ°NE (CANLI DERS) GENEL TEKRAR VE SORU ÇÖZÜM KAMPI TANITIMI

Canlı UZEM olarak Sn. Enes Kazanç ve Sn. Murat Kara hocalarımızla 80 ders saati sürecek online (canlı ders) 2025 MBSTS Genel Tekrar (50 ders saati) ve Soru Çözüm (30 ders saati) kampı yapılması planlanmıştır. Tüm detaylara aÅŸağıdaki konu baÅŸlıklarından ulaÅŸabilirsiniz.
 

HOCALARIMIZIN ÖRNEK DERS ANLATIMLARI

NEDEN ONLÄ°NE (CANLI) GENEL TEKRAR VE SORU ÇÖZÜM KAMP PROGRAMI?

2025 MBSTS Online Genel Tekrar ve Soru Çözüm Kampı, canlı dersler ve interaktif soru çözümleriyle MBSTS sınavına kapsamlı bir hazırlık saÄŸlar. Uzman eÄŸitmenlerle her yerden eriÅŸilebilir ve sınav baÅŸarısını maksimize etmek için tasarlanmıştır.

2025 MBSTS ONLÄ°NE (CANLI) GENEL TEKRAR VE SORU ÇÖZÜM KAMP PROGRAMININ AVANTAJLARI NEDÄ°R?

Online (canlı) genel tekrar ve soru çözüm kampı programının sunduÄŸu avantajlar sayesinde kursiyerler, diledikleri yerden ve zaman diliminde derslere katılma esnekliÄŸi elde eder. Uzman eÄŸitimciler tarafından yönetilen bu kamplar, canlı etkileÅŸim sayesinde öÄŸrencilerin anlamadıkları konuları anında sorma ve çözüm bulma ÅŸansı sunar. Ayrıca, gerçek zamanlı soru çözüm seansları, kursiyerlere sınavlara yönelik stratejik yaklaşımları öÄŸrenme ve uygulama imkanı verir. Bu da kursiyerlerin bilgilerini pekiÅŸtirmelerini ve sınavlarda baÅŸarı ÅŸanslarını maksimize etmelerini saÄŸlar.

CANLI DERSLERE NASIL GÄ°RECEĞİM?

Canlı derslerimizin baÅŸlayacağı gün tarafınıza iki sms gelecektir.
1. SMS'de telegram grubumuza davet gönderilecektir. Telegram grubumuzda canlı ders hatırlatmaları ve güncel duyurular yapılacaktır.
2. SMS'de sistem giriÅŸ bilgilerinin yer aldığı sms gönderilecektir.

Canlı dersler "Microsoft Teams" uygulaması üzerinden gerçekleÅŸtirilecektir. Bilgisayar ile giriÅŸ saÄŸlayacak öÄŸrencilerimiz direk canlı yayın linkine tıklamaları yeterli olacaktır. Akıllı telefon ile giriÅŸ yapacak öÄŸrencilerimiz uygulama marketlerinden "Microsoft Teams" mobile uygulamalarını indirdikten sonra canlı derslere sorunsuz katılım saÄŸlayabilecekleridir.
 

DERSLER NE ZAMAN BAÅžLAYIP NE ZAMAN BÄ°TECEK?

Online genel tekrar ve soru çözüm kampının iÅŸleneceÄŸi tarihler henüz belirlenmemiÅŸtir. ÖSYM tarafından yayınlanacak sınav takvimine göre, sınava bir ay kala baÅŸlatılacak olan bu kamplar,kursiyerlere sınav öncesi yoÄŸun bir hazırlık imkanı sunacak. Dersler, kursiyerlerin gün içindeki diÄŸer sorumluluklarını tamamlamalarına olanak tanıyacak ÅŸekilde akÅŸam saatlerinde planlanmaktadır. Bu programlama, kursiyerlerin derslere katılımını maksimize ederken, sınav baÅŸarısını artırmak için stratejik bir hazırlık süresi saÄŸlayacaktır.

NEDEN ŞİMDİDEN BU KURSA KAYDOLMALIYIM?

Yılbaşına kadar geçerli olan indirimli fiyatlarla ÅŸimdiden kaydolmanız, maliyet açısından büyük bir avantaj saÄŸlar. Bu erken kayıt fırsatını deÄŸerlendirerek, sınırlı süre için sunulan özel fiyatlandırmadan yararlanabilirsiniz. Ayrıca, yerinizi önceden ayırtarak, programın dolma riskine karşı kendinizi güvenceye almış olursunuz. 

KURSA NE ZAMANA KADAR ERİŞEBİLECEĞİM?

2025 MBSTS sınav gününe kadar sınırsız eriÅŸim hakkınız vardır.


💪 BAŞARILARIMIZ



Öğrenciler bu kursu nasıl değerlendirdi?

4.9

(9 incelemeye göre)

88.89%
11.11%
0.00%
0.00%
0.00%

Yorumlar

R****** K*********

R****** K********* 9 ay önce

2024 MBSTS, Online (Canlı Ders) Soru Çözüm Kampı

Kayıt oldugum ders henüz baÅŸlamadı Takıp ettigim kısa vıdeolarda Çok anlasılır,hocalarımı tebrik ediyorum,basarılarınızın devamını dilerim

N******* A*****

N******* A***** 1 yıl önce

2023 MBSTS Video (Canlı Ders Kaydı) Kurs

Mbsts kursunuzdan videoları izliyorum ve çok istifade ediyorum.TeÅŸekkür ederim , Allah razı olsun.Çıkmış soruları gönderirseniz sevinirim. neticeacarli@gmail.com

H**** Å******

H**** Å****** 1 yıl önce

2024 MBSTS Online (Canlı) Hazırlık Kursu

dersler cok baÅŸarılı hazırlanmış öÄŸretici arkadaÅŸlar gayet alanlarına hakim teÅŸekkür ederiz

R***** A******

R***** A****** 2 yıl önce

2023 MBSTS Video (Canlı Ders Kaydı) Kurs

Hocamızı çok beÄŸeniyorum , biraz da deneme pdf leri atıla bilir mi dikap soruları dhbt ve mbst soruları çözümlü olarak dömümanlar sayfasında bulunabilir mi...

Ä******* M***

Ä******* M*** 2 yıl önce

Online (Canlı) 2023 MBSTS Genel Tekrar Kampı

teÅŸekkürler çok memnun kaldık

K**** M**

K**** M** 2 yıl önce

Online (Canlı) 2023 MBSTS Genel Tekrar Kampı

Selamün aleyküm kamp dersleri çok faydalı Allah razı olsun inÅŸaAllah Konu pfdlerin özeti deÄŸilde uzun halini paylasabilirmisin acaba

E***** A****

E***** A**** 2 yıl önce

2023 MBSTS Video (Canlı Ders Kaydı) Kurs

Güzel ,yalnız soru çözümü olan videoları ana derslerin sonlarına eklenebilir

S***** Y******

S***** Y****** 2 yıl önce

2023 MBSTS Online (Canlı) Kurs

Alanında uzmanlığı, özverili, samimi, içten ve dersimiz geç saatte olmasına rağmen 30 dersi tüm engellere rağmen en ufak bir motivasyon düşüklüğü olmadan hakeza bizlere moral ve destek vererek süreci olağanca eğlenceli hale getiren en başta hocamıza ve ekibinize şükranlarımı sunuyorum ve bu teşekkür yazısını bir borç bilerek Allah Razı Olsun her birinizden ayrı ayrı. Rabbim onun yolunda hayra vesile olacak tüm çalışmalarınızda destekçiniz ve duacınızım.

V***** D********

V***** D******** 2 yıl önce

2023 MBSTS Online (Canlı) Kurs

Sizi geç buduldum ve yeni kayıt oldum.henüz canlı derslere katılamadım ama videoları dinliyorum hocamızın ders anlatım tarzı,bilgisi ve vukufiyeti harika ötesi birşey. keşke daha önce haberim olsaydı.ama kısmetimiz bu kadarmış inşaallah bu kısa zamanda eksikllerimi tamamlarım.Uzemi Diyanet camiasına tanıtabilirseniz görevlilerin MBSTS skıntısını yüzde ikiyüz gdermiş olursunuz. Canlı Uzem ve hocamızı tebrik ve takdir ediyorum muvaffakiyetler diliyorum.

2025 MBSTS Online (Canlı Ders) Genel Tekrar ve Soru Çözüm Kampı
₺ 1500 ₺ 2900

Enes Kazanç

DHBT - ÖABT - MBSTS Öğretmeni

Murat Kara

DHBT - ÖABT - MBSTS Öğretmeni

ETÄ°KETLER: ,

GÜVENLİ ÖDEME

256 Bit SSL ile Güvenli Alışveriş

TAKSİT SEÇENEĞİ

Kredi Kartına 12 Taksit Seçeneği

UZMAN EĞİTMEN KADROSU

Uzman Eğitmenler ile Sınavlara Hazırlık

Canlı UZEM WhatsApp Hattı