2025 ÖABT (DKAB/İHL) Online (Canlı Ders) Genel Tekrar ve Soru Çözüm Kampı

ÖABT Online (Canlı) Eğitim 92 Kişi

KALAN KONTENJAN: 96 KİŞİ
(GRUP DIŞINDA KALMAMAK İÇİN HEMEN BAŞVURU YAPINIZ!)

Şuan 35 kişi bu kursu inceliyor...

SON BAŞVURU: 31 Aralık 2024, Salı - 23:59

EĞİTİM ÜCRETİ: 2000,00 TL
(Bu ücret toplam kurs süresi boyunca bir defaya mahsustur!)

TOPLAM EĞİTİM SÜRESİ: 0 Ders Saati

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME!
Uzaktan eğitim sistemimize giriş yaptıktan sonra telif lisansı ve size ayrılan kontenjanlardan dolayı İADE hakkınız bulunmamaktadır. Lütfen bilgileri eksiksiz okuduktan sonra başvuru yapınız.

2025 ÖABT (DKAB/İHL) ONLİNE (CANLI DERS) GENEL TEKRAR VE SORU ÇÖZÜM KAMPI TANITIMI

Canlı UZEM olarak Sn. Enes Kazanç ve Sn. Murat Kara hocalarımızla 110 ders saati sürecek online (canlı ders) 2025 ÖABT (DKAB/İHL) Genel Tekrar (70 ders saati) ve Soru Çözüm (40 ders saati) kampı yapılması planlanmıştır. Tüm detaylara aşağıdaki konu başlıklarından ulaşabilirsiniz.

HOCALARIMIZIN ÖRNEK DERS ANLATIMLARI

NEDEN ONLİNE (CANLI) GENEL TEKRAR VE SORU ÇÖZÜM KAMP PROGRAMI?

2025 ÖABT (DKAB/İHL) Online Genel Tekrar ve Soru Çözüm Kampı, canlı dersler ve interaktif soru çözümleriyle ÖABT (DKAB/İHL) sınavına kapsamlı bir hazırlık sağlar. Uzman eğitmenlerle her yerden erişilebilir ve sınav başarısını maksimize etmek için tasarlanmıştır.

2025 ÖABT (DKAB/İHL) ONLİNE (CANLI) GENEL TEKRAR VE SORU ÇÖZÜM KAMP PROGRAMININ AVANTAJLARI NEDİR?

Online (canlı) genel tekrar ve soru çözüm kampı programının sunduğu avantajlar sayesinde öğrenciler, diledikleri yerden ve zaman diliminde derslere katılma esnekliği elde eder. Uzman eğitimciler tarafından yönetilen bu kamplar, canlı etkileşim sayesinde öğrencilerin anlamadıkları konuları anında sorma ve çözüm bulma şansı sunar. Ayrıca, gerçek zamanlı soru çözüm seansları, öğrencilere sınavlara yönelik stratejik yaklaşımları öğrenme ve uygulama imkanı verir. Bu da öğrencilerin bilgilerini pekiştirmelerini ve sınavlarda başarı şanslarını maksimize etmelerini sağlar.
 

CANLI DERSLERE NASIL GİRECEĞİM?

Canlı derslerimizin başlayacağı gün tarafınıza iki sms gelecektir.
1. SMS'de telegram grubumuza davet gönderilecektir. Telegram grubumuzda canlı ders hatırlatmaları ve güncel duyurular yapılacaktır.
2. SMS'de sistem giriş bilgilerinin yer aldığı sms gönderilecektir.

Canlı dersler "Microsoft Teams" uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir. Bilgisayar ile giriş sağlayacak öğrencilerimiz direk canlı yayın linkine tıklamaları yeterli olacaktır. Akıllı telefon ile giriş yapacak öğrencilerimiz uygulama marketlerinden "Microsoft Teams" mobile uygulamalarını indirdikten sonra canlı derslere sorunsuz katılım sağlayabilecekleridir.
 

DERSLER NE ZAMAN BAŞLAYIP NE ZAMAN BİTECEK?

2025 ÖABT (DKAB/İHL) Online genel tekrar ve soru çözüm kampının işleneceği tarihler henüz belirlenmemiştir. ÖSYM tarafından yayınlanacak sınav takvimine göre, sınava bir ay kala başlatılacak olan bu kamplar, öğrencilere sınav öncesi yoğun bir hazırlık imkanı sunacak. Dersler, öğrencilerin gün içindeki diğer sorumluluklarını tamamlamalarına olanak tanıyacak şekilde akşam saatlerinde planlanmaktadır. Bu programlama, öğrencilerin derslere katılımını maksimize ederken, sınav başarısını artırmak için stratejik bir hazırlık süresi sağlayacaktır.

NEDEN ŞİMDİDEN BU KURSA KAYDOLMALIYIM?

Yılbaşına kadar geçerli olan indirimli fiyatlarla şimdiden kaydolmanız, maliyet açısından büyük bir avantaj sağlar. Bu erken kayıt fırsatını değerlendirerek, sınırlı süre için sunulan özel fiyatlandırmadan yararlanabilirsiniz. Ayrıca, yerinizi önceden ayırtarak, programın dolma riskine karşı kendinizi güvenceye almış olursunuz. Erken kayıt, sınav hazırlıklarınızı daha erken başlatmanıza ve sınav gününe kadar bilgilerinizi pekiştirmek için daha fazla zamanınız olmasına olanak tanır, böylece sınav başarınızı maksimize etme şansını artırır.

KURSA NE ZAMANA KADAR ERİŞEBİLECEĞİM?

2025 ÖABT (DKAB/İHL) sınav gününe kadar sınırsız erişim hakkınız vardır.



Öğrenciler bu kursu nasıl değerlendirdi?

0.0

(0 incelemeye göre)

0.00%
0.00%
0.00%
0.00%
0.00%

Yorumlar

2025 ÖABT (DKAB/İHL) Online (Canlı Ders) Genel Tekrar ve Soru Çözüm Kampı
₺ 2000 ₺ 3600

Enes Kazanç

DHBT - ÖABT - MBSTS Öğretmeni

Murat Kara

DHBT - ÖABT - MBSTS Öğretmeni

ETİKETLER: ,

GÜVENLİ ÖDEME

256 Bit SSL ile Güvenli Alışveriş

TAKSİT SEÇENEĞİ

Kredi Kartına 12 Taksit Seçeneği

UZMAN EĞİTMEN KADROSU

Uzman Eğitmenler ile Sınavlara Hazırlık

Canlı UZEM WhatsApp Hattı